tiistai 12. heinäkuuta 2011

YKS AAPEE! + kotiutumisviikko

To 30.6.2011 - Pe 1.7.2011

1. AP:n homma alkoi yhdeksältä ja päättyikin sitten perjantaina lomille lähtiessä, ei muuta noista kahdesta päivästä..

Ma 4.7.2011

Tänään sitten alkaakin se parhain viikko, nimittäin kotiutumisviikko! Viikko alkoi kotiutumisparaatilla jonka jälkeen päästiin oikein putipuhdistamaan aseet ja TVÄL-varusteet (taisteluväline), johon kuuluu lippaat, asepuhdistusvälineet, kompassi, kenttälapio ja nasse.

Puhdistusten jälkeen päästiin palauttamaan ne! Ase meni ykkösellä läpi ja oli muutenkin kunnossa. Farewell 812151, vai pitäskö sanoa Bertta.. yks Psjk:n tyyppi sano spade-koulutuksessa että mun ase näyttää Bertalta ja sen ase on/oli nimeltään Emma :DDD Loppupäivä olikin melkoisesti vapaata. Illalla pakattiin huomenna palautettavat varusteet, siinä olikin hommaa nimittäin huomenna palautetaan lähes kaikki! :)

Ti 5.7.2011

Aamulla herätessä tiesi että päivästä tulee hyvä, nimittäin palautettiin melkein kaikki varusteet, muutama vaatekappale jäi vielä kaappiin. Aamupalan jälkeen napattiin liinikselle palautettavat varusteet mukaan ja linjastoa pitkin tiputettiin yksi varuste kerrallaan yhteen häkkiin. Liiniksen jälkeen palattiin yksikköön, napattiin varusvarastolle menevät varusteet, heitettiin ne autoon ja käveltiin varusvarastolle. Varusvarastolla myös mentiin linjastoa pitkin ja luovutettiin varusteita pois! Joka varusteen palauttamisen jälkeen alkoi tuntua paremmalta ja paremmalta :)

Tästä päivästä eteenpäin siis kuljetaan lomapuvussa ja baretti päässä, palveluspuvut ja lippis nimittäin palautettiin tänään. Iltapäivästä ei sitten tapahtunut mitään, paitsi että oli taas 1ap-vuoro.

Ke 6.7.2011

1ap-vuoro jatkui koko päivän, kymmeneltä oli I-SVP:n kotiutumisjuhla, jossa jaettiin ylennyksiä ja palkintoja. Ei tullu ylennystä mulle, mut en sitä kyllä odottanukaa :D

Illalla sitten kävin viimeistä kertaa KarPizzassa, sotkun ulkopuolella kuuli pakosti Nygårdin joten ei tarvinnut mennä katsomaan sitä ollenkaan!

To 7.7.2011

Tj 1, hurjaa! Tänään meillä oli pari oppituntia koko päivän aikana, lepposaa :D Illalla viimeistä kertaa sotkussa munkkikahveella. Ennen nukkumaanmenoa kuultiin yksi pettymys.. lomapuvuissa aamupalalle..

Pe 8.7.2011

Tänään sitten koitti se päivä jota kaikki ovat odottaneet! TJ 0!! Jotta nyt ei kukaan tule vineemään niin tiedän että tällöin oli viel mun Tj 2, kahden HSL:n takia mutta silti kotiuduin samana päivänä kuin muutkin.

Lomapuvuissa joo aamupalalle, sen jälkeen odotettiin liinikselle pääsyä. Liinikselle sitten mentiin siviilit päällä, kovin oli värikästä porukkaa varuskunnassa tänään :D Liiniksen jälkeen palattiin yksikköön, napattiin varusvarastolle menevät varusteet mukaan ja lähdettiin heti varusvarastolle. Sen jälkeen mentiin takaisin yksikköön odottamaan lounasta ja odottamaan että päästään pois...

Sitten se koitti, KOTIUTUMINEN! Minun ei edes pitänyt saada sotilaspassia, koska tosiaan vielä ne kaksi päivää "jäljellä" mutta sainpas kuitenkin :) siispä TJ 0!

OHI ON! OHI ON! OHI ON! OHI ON! OHI ON!

Mä lähden himaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti