sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Parikaapelia kaapelin perään

Maanantai 28.3.2011

Uusi viikko alkanut Vekaralla, tänään aloitetaan valmistautuminen huomenna alkavaan kolmipäiväistä leiriä varten. Meille pidettiin oppitunti tulevasta/tulevista leireistä. Lähes koko päivä meni leirille valmistautumiseen.

Tiistai 29.3.2011

Tänään lähdetään leirille... aamulla oli vielä oppitunti leiristä. Leiri alkoi sillä, että ruvettiin kasaamaan ja purkamaan telttaa niin kauan kunnes se onnistui alta 15min. Toisella kerralla se onnistui, olisi voinut onnistua ensimmäiselläkin, mutta meillä oli pienemmän teltan keskisalko, niin sitä ei voinut käyttää.

Iltapäivällä meille pidettiin tunnussana-koulutusta, mm. että mitä tehdään kun auto saapuu ryhmittymisalueelle. Tänään kipinävuoro klo 2-3 aamuyöllä.

Keskiviikko 30.3.2011

Toinen päivä leirillä. Tänään lähdimme vetämään kaapelia metsään... saamarin kelat, hankala kuljettaa -.- Olihan se ihan rentoa hommaa, mutta en tekisi sitä 24/7 intissä :D Meidän ryhmä pääsi pisimmälle, en tiedä mihin muut jäivät. Siinä on kyllä omat tekniikkansa että ne kaapelit saa kunnolla pysymään, ehjänä.

Iltapäivällä meitä opetettiin ajattamaan autoa. Se oli hauskaa, vaikkakin itsellä oli ainakin suunnat välillä ihan hukassa :'D Tänään kipinävuorot oli klo 18-19 ja aamulla 5-6. Ehkä parhaat vuorot!!! :D

Torstai 31.3.2011

Tänään se koittaa, nimittäin lähdetään takaisin kasarmille metsästä! Aamulla olin kipinässä ja kersantti tuli sanomaan minulle muiden nukkuessa, että jos tapahtuu jotain, kipinämies pysyy paikoillaan. Vähän ajan päästä sitten tapahtuikin: nimittäin kersantti huusi "ASEMIIN!" jolloin muut joutuivat ripeästi nousemaan ylös, laittamaan taisteluvarustuksen päälle ja juoksemaan asemiin, olin HIUKAN vahingoniloinen :'D

Aamupalan jälkeen ruvettiin purkamaan telttaa ja lähdettiin kasarmille. Kasarmilla huollettiin telttakalusto, jonka jälkeen oli asehuolto ja -tarkastus, henkilökohtainen huolto ja sitten odotettiinkin lomille pääsyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti