sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Laiskuuden viikko

Maanantai 21.3.2011

Eipä tapahtunut mitään erikoista, menin aamulla avolle rasittavan yskän ja huonon olon takia.. sieltä tuli kolme VUP:a

Tiistai 22.3.2011

Toinen VUP-päivä, iltavapaiden alkamisen jälkeen sainkin sitten 1. AP (ensimmäinen apupäivystäjä):n lätkän. Näin ollen aina kun päivystäjä huusi "YKS AAPEE!", niin jouduin mennä istumaan päivystäjän pöydän taakse päivystämään :D En joutunut montaakaan kertaa juoksemaan, oli päivystävä alik sen verran noheva! Lisäksi omalla vuorollani en joutunut kertaakaan vastaamaan puhelimeen, eikä yksikään skappari tullut käymään. Helppo vuoro siis. Oli kyllä rasittavaa valvoa neljä tuntia, jos ei olisi ollut luettavaa niin olisi varmasti nukahtanut.

Keskiviikko 23.3.2011 

Viimeinen VUP-päivä, aamupäivästä vähän yli iltavapaiden alkamiseen olin vielä 1. AP, mutta sitten pääsin aloittamaan normaalisti iltavapaat.

Torstai 24.3.2011

Tänään on sitten taas KP (kykenevä palvelukseen), ihmettelen että mua ei pyydetty leirille ollenkaan vaikka olin KP... no eipä haitannu yhtään! :D Kolmen maissa sitten pääsinkin hommiin kun jouduin lähtemään yhden toisen kanssa huoltamaan leirivarustusta, hajohajohajottavaa...

Perjantai 25.3.2011

Viimeinen päivä sotilaskeittäjä-kurssia, tänään ei tehty oikeastaan mitään, inventoitiin kalusto ja vietiin ne varastoon. Lounaan jälkeen oli vuorossa kurssin päätöstilaisuus, jossa saatiin todistukset (wuhuu...) jonka jälkeen lomapuku päälle, lomakassi kuntoon ja LOMILLE LOMPS! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti