lauantai 21. toukokuuta 2011

Hajoaminen, romahdus, gonahdus

JJH1 Charlie-leirille jeiii... vastahan sitä leirillä oltiin... mutta kuitenkin, maanantaina 9.5.2011 leirille kuiteskin lähdettiin ja keitintä kasaan ja ruokaa tekemään, perusasioita siis. Oli kyl aika hiton kuuma koko ajan eikä sirpaleliiviä eikä kypärää saanut ottaa pois x_X onneks keittimen sisällä sentäs sai olla t-paidassa. Yöllä olikin tunnin mittainen vartiovuoro.. se ei kyllä mennyt ihan nappiin, nimittäin mun jälkeen vartioon tuleva meinasikin tulla melkein heti kun itse olin siellä... vuorolista oli mennyt jotenkin sekaisin, nimeltä mainitsemattoman ihmisen takia..  

Tiistaina 10.5.2011 sitten olikin aamupuuron teko.. voi jumalauta se ihminen jonka kanssa tein sen... ei minkäänlaista toivoa yhteistyöstä! Tiesin jo bravosta alkaen ettei sen ihmisen kanssa voi olla hyvää yhteistyötä.. kuitenkin se päivä meni miten meni, yöllä kahden tunnin kipinä, missä olin n. vartin ylimääräistä mutta se ei haitannut yhtään.. seuraavaan kipinään tuleva nimittäin etsi kirvestä jotta saataisiin lisää polttopuita kaminaan. Pääsinpähän käymään tänään mukessa hakemassa elintarvikkeita.

Keskiviikkona 11.5.2011 siirryttiin ensimmäisen kerran.. keitin kasaan pikanopeaan ja tavarat autoon ja lähtö. Ryhmänjohtajamme lähti yhden toisen kanssa hakemaan elintarvikkeita niin minut nimitettiin ryhmän vanhimmaksi, olin siis vastuussa siihen saakka kunnes ryhmänjohtaja tulee takaisin. "Kaveriksi" minulle jäi se samainen kusipää jonka kanssa yhteistyö ei suju millään, eipä se millään kuunnellut käskyjänikään...

Yöllä minulla piti olla tunnin vartiovuoro, mutta se venyikin 45min... se alkoi jo kunnolla vituttamaan, joutua nyt olemaan 45min toisen ajasta yöllä vartiossa, jonka aikana voisi nukkua. Olihan se... vartion jälkeen sain nukkua erittäin ylellisen tunnin verran, koska piti herätä aamupuuroa tekemään...

Torstaina 12.5.2011 siirryttiin taas, koko päivänä oli samoja perusasioita eli ruuantekoa ja muuta. Tällä kertaa siirrossa oli ihminen jonka kanssa työnteko sujui. Yöllä minulla olikin sitten skapparikipinä, eli johtajien (skapparien) telttaan pitämään kipinää tunniksi. Johtajat ei pidä nimityksestä skapparit :'D yksi ylikersantti ainakin sanoi että niin ei enää mainita tai muuten pitää heille toimittaa enemmän herkkuja.

Perjantaina sitten tapahtui se hetki jota kaikki olivat odottaneet eli POIS LEIRILTÄ!!!! Aloitimme jo hyvissä ajoissa laittamaan keitintä kasaan ja pakkaamaan autoa. Sitten vaan lähdettiinkin kasarmille ja aloitettiin huoltamaan kalustoa. Loppupäivä menikin kalustoa huoltaessa ja iltavapaiden merkeissä.
 
Lauantaina 14.5. sitten aamukahdeksalta lomille ja sunnuntaina takaisin.

Jos joku ihmettelee tuota otsikkoa niin ainakin itselleni se oli kyseisen leirin teema... paskin leiri tähän mennessä, loppusotaa odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti