lauantai 21. toukokuuta 2011

Rentooooo

Maanantai 16.5.2011

Rennompi viikko aloitettiin sulkeisilla, meitä oli kuusi viestimiestä ja kokelas johtamassa. Sulkeiset oli varsin erilaiset kuin aiemmin, oli mm. pari taukoa ja laulettiin marssilauluna jänis istui maassa :'D Sulkeisten jälkeen oli kokovarustarkastus, jälleen kaikki varusteet löytyi. Kokovarustarkastuksen jälkeen olikin paljon aikaa rötvätä. Loppupäivästä käytiin laskemassa varastomme kalusto.

Tiistai 17.5.2011

Heti aamupäivästä päästiin käymää liiniksellä, jonka jälkeen arvioitiin johtajia.. paperitöitä, paperitöitä... iltapäivällä sitten käytiin repäisemässä sellainen n. 8km juoksulenkki, ei ollutkaan ollenkaan niin paha kuin mitä kuvittelin!

Keskiviikko 18.5.2011

Ampumaratapäivä. Käytiin ampumassa parit kohdistukset, jonka jälkeen ammuttiin rk 7, josta sain tulokseksi 16/18 osumaa. Tämän jälkeen ammuttiin ATT, josta sain täydet pisteet ja täten VIHDOIN ampumataitomerkin ja kuntoisuusloman :)
Oletettiin että päästään rötväämään loppupäiväksi mutta EHEI eiköhän meidät laitettu mukeen töihin... Onneksi päästiin viittä yli kuusi pois niin ei mennyt vapaa-ajasta kuin viisi minuuttia.

Torstai 19.5.2011

Tänään käytiin frisbeegolfaamassa! Vaikuttaa helpolta lajilta muttei ole. Itsepä sain 110 pistettä, kaikkein pienin minkä voi saada taisi olla 56 pistettä... semmoinen kaksinkertainen pistemäärä itsellä :'D Frisbeegolfaamisen jälkeen käytiin siivoamassa ulkoalueita.

Perjantai 20.5.2011 

Perusperjantai; asehuolto, asetarkastus, tks ja lomille! Maanantaina vasta takaisin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti