perjantai 4. maaliskuuta 2011

P-kauden vika viikko

Maanantai 28.2.2011

Tänään sitten pyörähti käyntiin viimeinen viikko peruskautta. Viikko alkoi todella letkeissä merkeissä, tänään meillä oli ainoastaan suunnistusta ja arvioimme ryhmänjohtajia.

Tiistai 1.3.2011

No voi morjes mikä päivä... erittäin tylsä kansalaisuuskasvatus-päivä. Saatiin kuunnella jorinoita koko päivän ajan asioista, mitkä kaikki tiesi jo ennalta. Esimerkkeinä alkoholi ja tupakka, talous, liikenteessä liikkuminen. Oli myös mahdollisuus luovuttaa verta, mutta lääkekuurin takia en saanut luovuttaa. En kylläkään olisi luovuttanut verta muutenkaan, ei voi pakottaa :D

Keskiviikko 2.3.2011

Tänään oli herätys klo 5:20... hieman väsytti joo. Piti lähteä ampumaradalle aikaisin niin sen takia piti herätä noin aikaisin. Ampumaradalla ammuttiin muutama kohdistus ja sen jälkeen olikin vuorossa ATT-rästi (ampumataitotesti).

ATT:ssä ammutaan makuulta kuusi laukausta tauluihin, kaksi viiden sekunnin kääntöä, kaksi kolmen sekunnin kääntöä ja vielä yksi tuplalaukaus viiden sekunnin kääntöön. Tämän jälkeen ammutaan vapaaseen omaan tahtiin polvelta kolme laukausta, polviasento kyllä oli erittäin kivulias ja hankala, mutta oli aika jännä ampua polvelta ekaa kertaa. Viimeisenä ammuttiin kolme laukausta seisaalta, kukin laukaus viiden sekunnin kääntöön. ATT:ssä pitää saada vähintään 11 osumaa kahdestatoista, jotta saa kiitettävän ja täten ampumataitomerkin. Itsehän osuin vain kahdeksan joten eipä merkkiä tullut, mutta enpä sitä odottanutkaan että sen olisin saanut :D

Iltapäivällä meillä olikin jälleen iki-ihana kokovarustarkastus, eli toisinsanoen kaappi tyhjäksi punkalle ja katotaan että kaikki varusteet on tallessa.

Torstai 3.3.2011

Muuttopäivä. Tänään sitä muutetaan sitten alakerrasta yläkertaan ja myöhemmin sain tietää että tupa viipurista tupa lappeenrantaan pitäisi muuttaa... on se kiva ku hyvä tupa hajoaa... Näkee uusia naamoja joojoo, mieluummin oisin pitänyt tollee entisellää -.- Jouduin kaiken lisäksi yläpetiin, toivottavasti en putoa... kaappikin voisi olla parempi, mutta minkäs teet... EI AVAUDUTA... pienoinen v**utus oli joo.

Ensi viikolla sitten alkaakin spade-hommat, ei mikään kauhea viikko tiedossa vaikka ollaankin kiinni. Onneksi tänään pääsee lomille jo, voi nauttia pitkästä viikonlopusta ennen pitkää kiinnioloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti