lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ruoan maku ja metikkö


Maanantai 14.3.2011 

Yöh, tänään sitte herättiin klo 5... mutta päästiinpähän tekemään ruokaa! Tehtiin lounas keitinkatoksella kenttäkeittimillä :D Siitäpä sitten lähti ihmisille maastoon meidän tekemää broilerikeittoa. Toivottavasti se ei ollu syömäkelvotonta tai vastaavaa :DD yks alikersantti tosin ilmottikin jo facebookin kautta, että oli erittäin maukasta (tosin en tiiä söikö se mukessa vai maastossa koska muken ruoka oli muken mammojen tekemää O.o).  

(Kuvassa Kenttäkeitin M96)

Mukessa sitten tehtiin töitä spadetakit päällä ja spadehatut päässä puoli yhdestä seitsemään. Erinäisiä töitä sai tehdä mutta pääasiassa kirjoteltiin yhden rakuunan kanssa pergamiinipapereille osoitelappuja ruokapönttöihin, mitkä lähti maastoon. Työskentelyn jälkeen saatiin jätskit ja lähdettiin iltavapaille :) Iltavapailla sitten saikin tietää että herätys on klo 4...voi morjes...

Tiistai 15.3.2011

Herätys klo 4 aamulla, pikkasen väsytti, teki vaan mieli kääntää kylkeä!!! Piti olla valmis lähtöön klo 4:25, mutta ei me sitte mentykään vielä silloin... en tiiä sitte miks ei menty, yhtäkkiä vaa kaikki jäi takas tupaan joten iteki sit päätin käydä viel hetkeks nukkumaa :D Noustiin sitte klo 5:15 ja lähdettiin menee. 

Aamupäivän työskentelin "Dieselin" kanssa mukessa, laitettiin maastoon lähteviä ruokia valmiiksi ja pestiin maastosta tulevia astioita. Siinä oli kyl sellasta hommaa missä sai koko ajan olla liikkeessä :D Iltapäivällä sitten tehtiinkin taas ruokaa kenttäkeittimillä keitinkatoksella. Päivällisen ruokana oli meksikolainen makaronipata, siitä tuli kyl hyvää, meiän alikersantti ainaki oli tyytyväinen ;)

Keskiviikko 16.3.2011

Tänään sai nukkua normaalisti 6:15 asti <3 Vaikka toi 6:15 onki ihan sairaan aikasee, niin on se kyllä huomattavasti mukavampi aika herätä ku joku 4 tai 5! 

Joutu sit lähteä metikköö tänää... mutta päästiinpähän moduulien kyydissä ettei tarvinu marssia tahi hiihtää!!! Metässä meille opetettiin kuinka muonituspaikka perustetaan, mitä osia/alueita/tms siihen kuuluu jne. Lisäksi päästiin kasaamaan kenttäkeitin ja teltta ja navettamaan ne naveilla. (Nave = naamiointiverkko) Huomenna uudestaan, jippijaijee -.-

Torstai 17.3.2011

Oli pääasiassa samaa paskaa ku keskiviikkonakin, ainoana lisänä meille opetettiin paskapoteron, jätekuopan ja tiskipaikan teko. Jätekuoppaa tosin ei saa käyttää rauhan aikana :D

Perjantai 18.3.2011

Tänään pakattiin kalusto ensi viikon nelipäiväistä leiriä varten, sinneki vissii pakko mennä -.- Tehtiin myös teoriakoe 2, mikä vissiin ei menny oikein keneltäkää hyvin... onhan se kiva että kokeessa on asioita joista ei oo kerrottu mitään koskaan ikinä milloinkaan. 

Kokeen jälkeen oli varo-oppitunti leirin kannalta ja oppitunnin jälkeen lähdettiin takaisin yksiköihin valmistautumaan lomille lähtöä varten ja lomille lomps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti