perjantai 11. helmikuuta 2011

Vala

Perjantai 11.2.2011

Aamulla sai herätä vasta kahdeksalta, ei tarvinnut herätä kuuden maissa <3 Aamuvahvarissa sitä huudettiinkin normaalin PAIKALLA sijasta TÄNÄÄN VIESTIMIES :D vahvarin jälkeen vaatteet päälle, punkat kuntoon ja itse jouduin menemään muutaman muun kanssa rästi-valaoppitunnille, koska kyseisen oppitunnin aikana olin itse avolla. Oppitunnin jälkeen lähdettiin aamupalalle.

Aamupalan jälkeen meillä oli vapaa-aikaa klo 11.25 asti, jonka jälkeen aloitettiin valmistautuminen valaan lähtöä varten. Valassa sitä laulettiin pari laulua, vannottiin vala ja vietiin asetta eteen ja olalle muutamaan kertaan. Päästiin (tai jouduttiin) ottamaan lakki päästä ja laittaa se takaisin päähän! Woooo! :D Valaa vannoessa oli erittäin mukavaa, varsinkin kun piti ottaa hanskat pois kädestä niin käsiä paleli hiukan siinä parinkymmenen asteen pakkasessa.

Valatilaisuuden jälkeen mentiin yksikköön, vietiin aseet loma-asevarastoon ja otettiin omat vieraat vastaan. Heille esiteltiin oma tupa ja punkka ja kaappi (jos halusi), minkä jälkeen heidät vietiin kaapelihalliin syömään. Kapteeni tänään sanoi että teksiä ei tänään ole, koska paremmat tarkastajat tulee kotoa. En kyllä saanut moitteita ollenkaan kaapista! Kun hernerokat oli syöty niin kello alkoikin lähentyä kolmea, jolloin vieraiden piti lähteä pois yksikön sisältä. Viestimiehet jäivät yksikköön ja siinä vähän kolmen jälkeen lähdettiinkin ulos kolmiriviin, missä kapteeni piti hyvin lyhyen lomapuhuttelun ja lomille mars!

Tähän merkinnän loppuun vielä: TÄNÄÄN VIESTIMIES, ALOKAS EI MILLOINKAAN :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti